Summa sidvisningar

onsdag 3 september 2014

Slutspurt

 Nu är äntligen snart valrörelsen över, börjar bli oerhört trött på detta. Alla partier som ska överösa oss med en massa löften. Men nu när det närmar sig så ska Lärarförbundet ut bland valstugorna och ställa partierna mot väggen när det gäller skolan och vad det verkligen kommer göra för skillnad för lärare, barn och elever i Kristianstad. Vi gick ut lite löst idag och besökte några valbodar och kommer göra detta ända fram till nästa fredag så förhoppningsvis ska det finnas något klargörande sen.
Fast det intressanta kommer ju sen, när allt som man nu lovar ska realiseras. En sak är säker. Vi kommer inte glömma vad man sa i september 2014.
Vi tog också en runda runt i stan och delade ut chilifrön, ett tecken på att förskola och skola är och ska förbli en het fråga.

Här hemma fortsätter projekt "röjning av tonårings rum". Ikväll var tanken att vi skulle börja bära upp en del på vinden. Som på beställning så fick jag ont i ryggen, ischias. På ett sätt lägligt för då slipper jag kånka. Som tur är så rycker brorsonen Fredrik ut. Jag får stå för middagen istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar