Summa sidvisningar

torsdag 13 mars 2014

Semester feeling

 Jag fattar inte vad som hände. jag som hatar bilbesiktning, körde därifrån med ett stort leende. inte för att bilen gick igenom utan för att jag hade en riktigt kul stund.
Detta tack vare den fantastiska besiktningsmannen (nej, inte snygg eller i ens i min ålder), som verkligen kunde detta med kundservice. Han lurade t o m med mig in i själva "hallen", vilket jag hatar. Jag lovade honom att besiktiga där nästa gång också och hoppas på att han är kvar då.
Nu har även jag varit i det nya rådhuset. Jag fick en privat visning av en HR-specialist idag. Jättestort och jättefint. Allra finast var den stora takterrassen, vilken utsikt.
Det som kan komma bli ett problem framöver är denna "instängdhet". Jag förstår att man inte kan låta folk springa omkring fritt i huset....men här känns det lite väl överdrivet på vissa ställe.
Fick en lysande idé idag när solen sken. Frågade Anki om vi inte skulle ha en stunds "semester" i eftermiddag. det ville hon. Det blev först en kvart på solariumet så man fick värmen, därefter blev det afterbeach på Fenix. Jodå, vi tyckte att vi kände en viss semesterstämning. Ännu ett bevis på hur lättroad jag är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar