Summa sidvisningar

tisdag 28 oktober 2014

Ingenting är omöjligt

 Vilket fantastiskt underbart väder vi haft idag. Helt ljuvligt att kunna gå utan jacka när vi snart är inne i november.
Då är det klart, det blir en röd, ljusblå färg i Kristianstad de närmaste fyra åren.
Den f d borgliga alliansen med moderaterna i topp sparar inte på orden. Svek är ett man använder. Givetvis känner de sig svikna, men nu pratar man inte i termer "hålla ihop" nu pratar man om att man måste ta ansvar, när det gäller Centern och Folkpartiet.
Så här står vi nu med ett modernt alternativ, det luktar väldigt mycket 2015-2018 om detta. Delat ledarskap mellan Socialdemokraterna Helene Fritzon och Folkpartiet Pierre Månsson, centern får hänga med så gått det går med vice platser.
Tiden får utvisa om detta blir bra. 
Lite skeptisk är jag dock när jag ser tillbaka på hur just Helene och Pierre  under tidigare fyra åt gjort allt för att göra det surt för varandra. Fast den stridyxan grävde man ner i sandlådan och enade ställde man sig upp.
Kan inte låta bli att fundera på vilka "släktmiddagar" det kan bli framöver. Bröderna Månsson/Tribo tillsammans med det äkta paret Fritzon.
Nu lär detta inte bli så för i Regionen är man inte lika "leksugen" rött och ljusblott som i kommunen. Men som Gunde Svan brukade säga, INGENTING ÄR OMÖJLIGT

Kan inte låta bli att visa upp min snygga IFK mojäng. Med godis blev den skitsnygg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar