Summa sidvisningar

tisdag 24 juli 2012

Härliga Köpenhamn

Nu har vi kommit hem efter två härliga dagar i Köpenhamn. Snacka om tur med vädret. Vi har bara njutit av semestern och haft det gott. Igår förmiddags satte vi oss på tåget. Första stoppet innan vi checkade in på hotellet blev Jernbanecafeét


 Rummet på Hotel Nebo levde upp till förväntningarna, killarna var nöjda att slippa dela bäddsoffa i år.
Sen var det ut på Ströget en runda, p g a värmen fick det bli några vätskestopp
 Kvällens happening var givetvis Tivoli. Mycket karuseller blev det men också en hel del mat, dricka och trevligt prat. det märks att killarna börjar bli äldre, härligt.




 
  Kvällen avslutades där dagen började på Jernbanecafeét. Efter en god natts sömn och en smarrig frukost, gav vi oss ut på Ströget igen. Det skulle visa sig att det blev en lång runda där.
 
  Efter närmare åtta timmars shopping, mat, fika, dricka m m var vi rätt nöjda. Vi avslutade med några öl till på favorit puben innan vi tog tåget hemåt vid 20,00

Man bara njuter när man har haft sådana dagar tillsammans med sonen och Collianders. En kär tradition som jag hoppas kommer vara i många år till. När inte sönerna inte vill med längre så kommer säker vi morsor forsätta.


1 kommentar:

  1. Hej!

    Fantastiskt kul att läsa om hur ni njutit av livet i Köpenhamn! Vätskestopp är väl mer regel än undantag, oavsett väder ;)

    Vilken var er favoritattraktion på Tivoli? Kan du beskriva varför ni så gärna återvänder till Jernbanecaféet?

    Ha en fortsatt fin sommar!
    Mvh Fredrik, VisitDenmark

    SvaraRadera