Summa sidvisningar

onsdag 30 november 2011

Sämre än sämst

Handbollsdag, alltid kul. Extra festligt idag för Lärarförbundet har bjudt med 90 av sina medlemmar till matchen. Det ska löna sig att vara med i ett stort förbund!!!!!.
Rätt lugnt på jobbet. Men vid 14,00 bröt helvetet loss. Fick då reda på att Olssons buss INTE hade fått några biljetter till Bruce Springsteen,. Paniken började växa när jag insåg att extra konserten också var slutsåld på Live Nation och Ticnet. Vad gör man inte? Jo, öppnar börsen och får boka via en av de "mindre" billiga biljettförsäljarna. Men nu några timmar senare är det glömt och jag ser redan framemot en helt magisk kväll den 28/7 på Ullevi. Rena turen gjorde att vi också hastigt och lustigt bokat på ett hotell i Mölndal, ibland faller det på plats.

Sen var det här med Handbolls matchen.............Ystad var riktigt dåliga ikväll, men.......IFK var ännu sämre, till och med sämre än sämst. Frågan är hur jä....la dålig man får vara en dag på jobbet?  Det blev 20-21 siffror som egentligen inte säger någonting om matchen, tyvärr säger 2 poängs förlust i serien kanske mer längre fram. Jag hoppas verkligen att det blir bättre redan nästa match. Som man spelade ikväll lär vi gå en säker framtid mot nytt kval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar