Summa sidvisningar

måndag 21 november 2011

Starta om

Denna måndag hade alla förutsättningar att bli bra när klockan ringde imorse. Lite trött förstås.
Det hela började med att jag kom på fel ställe vid 08,00, men det redade snabbt till sig. Vi blev klara tidigt så jag tog bilen och svängde bort till nyöppnade Media Markt, shit vad folk. Jag trodde de flest arbetade på dagtid, men idag hade nog de flest tagit ledigt. Någon längre runda pallade jag inte med, utan gick snabbt ut med en inköpt dammsugare och lite annat smått och gått.


Därefter körde jag till Kulltorpskolan, var på mötet och skulle köra tillbaka, då inser jag att jag låst in nycklarna i bilen, kul. Som väl var så hade inte en av våra personalspecialister hunnit köra iväg, så hon körde mig snällt hem och hämtade extra nycklarna och tillbaka till bilen.


 Nu var jag lite sliten. lunchen ägnades åt en powernap. Som om inte detta med nycklen skulle räcka så glömde jag sen även mobilen på jobbet så jag fick gå tillbaka och hämta den.
En dag som denna skulle jag helst vilja trycka på "delete" och starta om.
Kvällen har däremot varit bra. Precis såg jag att IFK vann över H43, kanonkul. Jag kunde tyvärr inte va och kolla. Hade bokat mig på middag med politikerna i Barn och utbildningsnämnden på Bishop. Det var också en trevlig middag. Nu ska jag lägga mig ner i soffan och hoppas att jag kan hålla mig vaken några minuter till

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar