Summa sidvisningar

fredag 14 december 2012

Moget NOOOT

Fredag, bästa dagen. Lite samverkan på förmiddagen, exp jobb på eftermiddagen sen var denna dagen slut. Fåfängan behövde få sitt så det blev en runda till solariet på hemvägen.
Ikväll var det dags för klass 8 C att ha årets sista lussetåg. Platsen var Sommarlust, julbord och Lasse Stefanz. Som lite ansvarig för kvällen var vi där i god tid. Jag hade bett att man skulle sätta in lite godis till ungdomarna så de hade något att göra medan de väntan. Det hade de........

 Haha, behöver väl inte tala om att det var uppskattat

Lagom sockerstinna och nervösa var det dags vid 20,00 att göra entré. Jag hade försökt förbereda dem på att de kunde möta lite vad som helst. Även kanske några överförfriskade, så de skulle ta i och sjunga för kung och fosterland.
Att det kunde vara lite småberusat var jag beredd på, men inte denna avsaknad av respekt. Ungefär 25% av de som var där betedde sig för jä...ligt. Snackade högt, skrek och sket fullkomligt i att det stod ungdomar där framme och försökte underhålla dem.
Några skulle vara roliga när de tågade ut och skulle gå efter tåget. Men hallå, hur moget är det.
Trots detta levererade klassen till den milda grad. Nog det bästa på hela lusseresa. Men de var lite chockade efteråt att de möttes av detta.
Men många kom fram till dem och tyckte de var fantastiska, och det var/är dom.
 Stalledrängarna, alltid lika stiliga
 
Uppspelta tärnor

Thilda som Lucia, vilket överraskade hennes mamma som satt i publiken.

Det har varit riktigt roliga lussedagar, ser redan framemot nästa år.
Imorgon är det julfest hos Olssons. Men innan dess ska det levereras granar för klassen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar