Summa sidvisningar

onsdag 8 juni 2011

Karneval, fest och lite trist

Lugnt på jobbet idag också. Vi märker verkligen av att det börjar bli sommar och lärarna har annat att tänka på än att kontakta oss. Idag var det karneval i stan, alla som ska ta studenten ägnar en eftermiddag åt att klä ut sig och vandra vrålande omkring i stan...mer eller mindre förfriskade. Jag lyckades få med både Sebbe och Christian när de kom.
SEBBE


CHRISTIAN

Ikväll bjöd Antonskolan in till Medelhavsfest. Väldigt trevligt där eleverna fick visa upp vad de arbetat med. man kunde också äta middag där och det passade vi givetvis på att göra.

De flesta eleverna fick "jobba" lite under kvällen, ha vissa uppgifter. Elliots uppgift var som säkerhetsansvarig på racerbanan. En uppgift som han skötte med glans.


Det tråkiga som hänt idag är att min pappa kommit in på sjukhuset. Han brukar säga
-Blir man bara tillräckligt gammal så får man alltid något.
Han är 83 år och har aldrig förut varit inlag på sjukhus. Men igår hände något och min mamma kände inte igen honom, han var väldigt förvirrad. Han var inte bättre imorse så det blev ambulans in. De har behållit honom och det är svårt att säga idag vad det är eller hur det kommer bli. Kan bara hålla tummarna för att han piggar på sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar