Summa sidvisningar

torsdag 21 juli 2011

Nu är man igång

Vaknade upp med en känsla av overklighet. Det var idag som vi skulle starta vår uppladdning inför Fjällräven Classic. Vi åkte med Gunell ut till Ovesholm där Daniel mötte upp oss, sen bar det iväg. För alla som aldrig vandrat med full ryggsäck kan jag tala om att det är STOR skillnad än att gå utan. Första stoppen blev kvarnen i Skepparslöv. Där fixade kocken Daniel varma päron och mufffins.



Här var man fortfarande vid gott mod. inga större krämpor någonstans. Vi gick vidare till Lillö, en lite längre tur. Här måste jag erkänna att det började kännas i benen. Man märker tydligt på oss när vi börjar bli trötta för då blir vi rätt tysta och koncentrerade. Vid Lillö fixade kocken makaroner och köttfärssås, gud vad gott, skulle kunna äta vad som just då.
Här ser jag lite sliten ut, men värre skulle det bli

Vi valde sen att gå runt Lillö, gå längst järnvägsspåret och komma ut vid naturum. Den sista biten kändes det ordentligt i fötterna. En välbehövlig fika blev det på Naturum.
Jag kan inte säga att det inte känns i kroppen, benen värker och fötterna gör ont på vissa ställen. Det är inte så konstigt när det var första gången denna otränade kropp utsatts för något sådant. Men trots krämporna är det skönt att vi äntligen är på gång, det finns liksom ingen genväg till detta. Idag blev det ca 1,6 mil, på måndag ska vi gå till Åhus ca 2,2 mil. Därefter ska jag vila mig i form tills det är dags.
Ikväll ska jag ta ett glas vin. är jag inte värd det ikväll vet jag inte när jag är det.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar