Summa sidvisningar

tisdag 14 augusti 2012

Det gick bra

Då har sonen varit i Danmark och det gick BRA. Kan bara konstatera att han brås inte på sin mamma, ännu i allafall. Kl. 17,30 ringde han och sa att han var på tåget hem, alltså åkt tidigare hem än han behövde. Han var nöjd och pengarna var slut, duktig kille. Jag tycker att jag också varit duktig, bara messat honom två gånger under resan.
Han överraskade mig fullkomligt när han hade köpt en t-shirt. Har aldrig hänt att han för EGNA pengar handlat något i klädväg tidigare.

Ikväll har vi haft ett annat problem här hemma. Det började redan för två dagar sedan när lamporna började blinka lite smått i lägenheten. Igår kväll blev det ännu lite mer blinkande och i morse blinkade det ordentligt. Jag trodde att det hade med Elliots dator att göra för den sjunger på sista versen. Inbillade mig också att det blinkade mindre när den var avstängd.
Efter lite egentrixande med sladdarna när jag kom hem insåg jag att det nog inte hade med datorn att göra. Ringde hyresvärden och sa att de fick komma hit imorgon och kolla det.
Men vid 19,00 brakade det loss. Allt blinkade hysteriskt, sen blev det mörkt i 20 minuter sen började det igen under ett par sekunder, för att sen bli mörkt igen, inte bra. Ringde grupplarm som kom, som sen fick kalla hit en elektriker.
Just nu när jag sitter här med normalt lampsken igen så älskar jag elektriker, vilken kille. På två minuter hade han konstaterat att det brunnit i något som han kopplade runt, sen var det klart. Bara provisoriskt, men ändå.

Elliot fann sig rätt snabbt och plockade fram ficklampan i mobilen och läste vidare.

Slutet gott allting gott!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar