Summa sidvisningar

måndag 20 augusti 2012

Hur vet man?

Hur vet man att det är höst? Jo, för att ikväll börjar det en hel del nya serier på tv. Nu är det tydligen meningen att vi ska börja sitta inne och titta på allt från Robinson till Pluras kök igen. För min del tycker jag att det känns lite för tidigt med höst. Ute är det ju fortfarande riktig sommar.
Jag tycker visserligen att det skulle varit bra om tv tablån fått bestämma när det är sommar. Då hade vi haft sommar sedan i mitten av juni för då började man ju sända Wallander repriserna och det är ett säkert sommartecken.

Då har man börjat jobba med lite reda idag. Det känns faktiskt riktigt bra. Dagen började med anställningsintervjuer i Tollarp.

Tycker verkligen om när man ansträngt sig och bjuder på frukost, mer sådant det gillas.

Eftermiddagen har ägnats åt expeditionsarbete.

Imorgon börjar skolan för älskade sonen. Han säger att han inte är så spänd men visst kommer det bli något nytt spännande för honom. Att komma från en liten skola, till en av kommunens största kommer klart bli en stor förändring.
I och med att han fick beslutet att han kom in på musikklassen under sommaren så hade han ju inte sagt hej då till sin gamla klass. Han valde att göra det i dag när det var skolstart där. Jag förstod på honom att han tyckte det kändes lite jobbigt. Men han var samtidigt glad över att han gjort det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar